VOORWAARDEN YOGALESSEN

Tips voor de lessen

Welkom bij Yoga! Als je weet dat je vaker yoga gaat doen wil ik je vragen om je eigen yogamat aan te schaffen en mee te nemen. Er liggen matjes klaar, en je kan je eigen mat er overheen leggen. Je kan via mij een yogamat bestellen (extra dikke mat 6mm, kleur auberginepaars en deze kost €30). Er zijn altijd reservematjes aanwezig, mocht je je mat een keer vergeten. In de zaal zijn verder meditatiekussentjes, bolsters en ooglapjes aanwezig die je kan gebruiken. Tijdens de ontspanningsoefening aan het eind van de les kun je snel afkoelen, neem daarom een dekentje mee. Draag soepel zittende (sport-) kleding. Zet je mobiele telefoon uit voor je de zaal binnenkomt. Graag niet eerder dan 10 minuten vóór aanvang van de les binnenkomen, zodat ik de tijd heb om de ruimte klaar te maken. Eet bij voorkeur geen zware maaltijd voor de les en ga voor aanvang naar het toilet. Drink na de les extra water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Heb je een vraag, spreek mij dan na de les even aan.

Aansprakelijkheid

Indien zich medische en/of lichamelijke problemen voordoen die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga (denk aan verhoogde/verlaagde bloeddruk, knieproblemen, nek- en rugklachten et cetera), meld dit dan vóór aanvang van de les. Als cursist neem je altijd op eigen verantwoording deel aan de lessen. Karin Manders aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel dat cursisten tijdens de lessen overkomt, evenals voor het zoek raken van eigendommen.

Betalen

Een proefles yoga is gratis. Als je je daarna aanmeldt, betaal je direct online bij inschrijving van een yogales of andere activiteit. Een losse les kost €12,50, koop je een strippenkaart van 10 lessen (kosten €100,00), dan ben je voordeliger uit en betaal je per les €10,00. De geldigheidstermijn van een strippenkaart eindigt automatisch na 6 maanden of na 10 lessen. Heb je héél veel zin in yoga, dan kan je een onbeperkt maandabonnement aanschaffen: de kosten daarvan bedragen €54,00 per maand en daarmee kan je zo vaak komen als dat het jou past. Door deze methode van betalen hoef je nooit een les in te halen en betaal je nooit te veel. Ben je op vakantie of verblijf je tijdelijk in de buurt dan boek je één of meerdere losse lessen (de gratis proefles is dan niet van toepassing).

Annuleren les

Wanneer je een les geboekt hebt, maar er komt iets tussen of je kan niet komen, dan kan je de les 2 uur vóór aanvang van de yogales, kosteloos annuleren.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens van deelnemers worden verzamelt voor het bijhouden van bestanden en voor de administratie. De gegevens worden gebruikt om deelnemers op de hoogte te brengen van activiteiten en eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld het lesrooster. Karin Manders gaat zorgvuldig om met deze verzameling van persoonsgegevens en houdt zich daarbij altijd aan het bepaalde in de Wet Bescherming persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming doorgegeven aan derden.