ENERGETISCH LICHTWERK

Alles wat je in je leven meemaakt, wordt opgeslagen in je systeem. Vaak weet je wel hoe het komt dat je ergens last van hebt, maar dat wil nog niet zeggen dat het daarmee verdwijnt of opgelost is. Tijdens een consult zoeken we samen naar de oorsprong van je klacht, zodat we deze bij de basis kunnen aanpakken. Immers, pas als je weet waar de klacht ontstaan is en waarom, ben je in staat om er iets aan te doen. Voor het toepassen van de verschillende behandelingsvormen maak ik gebruik van kennis vanuit mijn Master’s Degree Gezondheidswetenschappen (Universiteit van Maastricht), technieken vanuit de opleiding Visscher Integrale Transformatie Techniek (V.I.T.T.) en kennis en kunde uit de Eclectische Energetische Natuurgeneeskundige (E.E.N.)® therapie. Hiermee geef ik op een deskundige wijze behandelingen op basis van intuïtieve en integratieve vermogens. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk dat jij zelf kiest waar je aan wilt werken en wat je wilt loslaten. Jij hebt de regie en bepaalt het tempo en ik begeleid je daarbij. Tijdens een consult probeer ik zo transparant mogelijk te zijn. Bij alles wat ik doe, leg ik je uit hoe en waarom ik het doe, zodat jij zelf kunt meevoelen en bepalen of het klopt voor jou. Eigenlijk praten we niet veel over je problemen of zorgen, maar doen we vooral veel in de energie. Uiteindelijk gaat het om voelen en ervaren wie je écht bent, zodat je van daaruit -gelukkiger- kunt leven. Soms is één consult genoeg om weer vooruit te kunnen, soms is het nodig om een traject van meerdere behandelingen aan te gaan. Na elk consult overleggen we samen óf en wanneer een vervolgconsult nodig is.

DE BEHANDELING EN JOUW PRIVACY

Ik hecht waarde aan ieders vertrouwen in mijn dienstverlening en zal daarom ook zorgvuldig en integer met alle aan mij verstrekte informatie omgaan. Hoe ik werk, welke informatie ik verwerk, bewaar en met welk doel is vastgelegd en beschreven in de behandelovereenkomst en privacyverklaring

MEER INFORMATIE

Consulten vinden plaats op afspraak. Wil je een consult inplannen of meer informatie, dan kun je mij altijd bellen, appen of mailen. Je ontvangt dan ook de routebeschrijving. Een consult duurt gemiddeld 60 minuten, maar het kan uitlopen tot 90 minuten. Hou er rekening mee dat je je naderhand moe kan voelen; het beste is niet te veel te plannen vóór- en na het consult. Als het consult is afgelopen bepalen we samen wat je betaald (richtprijs €60,00 per uur). Ik kies er heel bewust voor me -ondanks alle kwalificaties- niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging; je kan de behandeling niet meer declareren bij een zorgverzekering. 

BEHANDELINGEN OP AFSTAND

Het is mogelijk een behandeling op afstand in te plannen. Via de telefoon kunnen we een telefonisch consult met of zonder videobeelden voeren. Je mag het gesprek vanuit privacyoverwegingen niet opnemen. Je mag wel zelf aantekeningen maken. De kosten zijn variabel en we voelen samen in wat je als vergoeding wil betalen voor de door mij gegeven energie en tijd.

CONSULT MINDERJARIGEN

Bij de behandeling van kinderen is het van belang dat één of beide ouders bij het consult aanwezig zijn. Voor een consult met minderjarigen, heb ik een door beide ouders ingevulde en ondertekende overeenkomst nodig. Ik vraag je om deze mee te nemen naar de eerste afspraak. Klik hier om naar de overeenkomst te gaan